Foto: Viktor Andersson.
Swedish Padel Tour

Favoriterna till final — öppnar för fortsatt spel tillsammans: ”Vill ha mer”

ANNONS

Baharak Soleymani och WPT-spelaren Sara Pujlas höll för favorittrycket och är klara för final på den andra SPT:n på Every Padel i Åby utanför Göteborg. 
Paret slog hemmahoppet Ajla Behram och Matilda Hamlin med 6-1, 6-4.

GÖTEBORG

— Det känns väldigt bra, skönt att vara i final. Jag är mycket nöjd med min partner, hon är bäst, säger Baharak Soleymani till PadelDirekt.

Sara Pujals, 60 på WPT-rankingen, skrattar åt berömmet från Soleymani. Det är första gången hon är i Sverige och det blir final direkt alltså. 

— Jag är mycket glad över att vara i final med Barre, hon spelade väldigt bra i dag och vi vill ha mer, säger Pujals. 

Speciell match mot nära vänner

Paret, som gör sin första tävling tillsammans, har haft en något brokig väg fram till final. Redan i första matchen tappade de ett set och hade sedan en tuff kvartsfinal mot det finska paret Saana Saarteinen/Ella Sillanpää, 6-3, 7-5.

— Det har gått bättre och bättre och vi kom in i till den här matchen med bra självförtroende. Det blir en märklig match mot Ajla och Matilda, två goda vänner, och Ajla spelade jag med för bara någon vecka sedan på APT. När det är match är man ju professionell men jag tänker lite mer på mitt firande, är lite lugnare, säger Soleymani.

Det är ”Barres” och Sara Pubjals första turnering tillsammans och det kan bli mer. 

— Vi får se, jag älskar att spela med Sara, men inget är bestämt. 

Den här artikeln handlar om: