Foto: Padel-Television
Swedish Padel Tour

TV: Skrattfest efter Gaspars köttbulle-avslöjande

ANNONS

Publiken njöt efter mängder av välspelade bollar och Cayetano Rocafort och Jose Gaspar visade storform när de gjorde processen relativt kort, 6-3, 6-2, i det helspanska kvartsfinal-mötet mot Claudio Lanzinger/Fran Soso. 
Efteråt var det skrattfest i studion när Jose Gaspar berättade om sin speciella svenska diet.
— Vi spelar riktigt, riktigt, bra padel tillsammans och gör väldigt få misstag, säger Cayetano Rocafort till Padel-Television.

GÖTEBORG

Fler och fler utländska spelare har hittat till den svenska padeltouren Swedish Padel Tour och nivån på padeln i det helspanska mötet mellan Cayetano Rocafort och Jose Gaspar var skyhög.

— Vi vet att alla vi möter är tuffa nu, det var jämnt men vi spelar riktigt, riktigt, bra padel tillsammans och gör väldigt få misstag. Vi är i ett bra läge där vi kommunicerar bra och får ner bollen djupt, säger Cayetano Rocafort.

Det var fullt av publik runt hela centercourten och applåderna till spelarna bara ökade i ljudnivå.

— Det är det vi tränar för, det är fantastiskt att allt fler fans dyker upp och vi är två spelare som blir bättre av det.

Skrattfest i studion

Efter det tog intervjun som Padel-Televisions programledare Emelie Wiklander höll i en helt annan vändning. Från padel till mat och spanjoren Jose Gaspars förälskelse till svenska köttbullar.

— De har fantastiskt mat här, alla borde det testa det. Köttbullarna är galna, flinar Gaspar och det visar sig att det är det enda han praktiskt taget äter.

Cayetano Rocafort berättar:

— I går kväll, efter att vi hade spelat klart sa han att han skulle ta mig till ett ställe som jag kommer älska. Vart frågade jag, och han berättar om ett random ställe som vi ska äta köttbullar på. ”Vad menar du?” ”Klockan är 11 på kvällen, vad pratar du om?”, berättar Rocafort och fortsätter:

— Och i dag efter matchen sa jag att vi skulle äta här men han sa bara ”nej, nej, vi ska äta köttbullarna”, haha. 

Matchen var fylld med höjdpunkter. Se några av dem i spelaren ovan.


TV: Se intervjun med spelarna i spelaren nedan

Foto: Padel-Television.

Den här artikeln handlar om: