Se ett längre klipp längre ned i artikeln.
Internationell padel

TV: Här slår APT-stjärnans bror till en motståndare i ansiktet

ANNONS

På centercourten med fullsatta läktare på Alea Padel Club tappade argentinaren Ariel Aguirre förståndet och slog till sin motståndare efter märkliga scener. 
Detta framför den yngre och mer välkända brodern Tolito Aguirre som stod på andra sidan nätet. 

Se hela situationen i spelaren nedan.

Följer man APT Padel Tour så har man förmodligen koll på Leo ”Tolito” Aguirre — trixaren från sociala medier och den tidigare ettan på APT. Har man inte sett honom på touren så har man säkerligen stött på ett klipp på sociala medier där han cirkulerar runt med sina spektakulära konstslag. Nog om padeltrixaren från Argentina, denne har nämligen en bror, en bror som också spelar padel på elitnivå — som nu också gått viral på sociala medier, men av en helt annan anledning än spektakulära slag (med padelracket).

Ariel Aguirre, den äldre brodern, har ett temperament som vi förvisso sett Tolito Aguirre även kunna plocka fram. Men aldrig har Tolito fullständigt tappa huvudet på detta sätt — Ariel Aguirre går efter en diskvalificering på grund av sitt uppförande fram och slår till sin motståndare efter matchen. Någon som PadelDirekt publicerat en video av tidigare på Instagram.

Vid ställningen 6-0, 3-0 blir han märkbart upprörd — vilket leder till att de vaskar några poäng och senare får en diskvalificering för dåligt uppförande. Argentinaren lämnar då centercourten för att efter bara några sekunder återvända och slå till sin motståndare.

TV: Se hela situationen

Detta skedde i en Copa Side Spin-turnering i Argentina på Alea Padel Club, som ligger i Fontana, i provinsen Chaco på en centercourt med fullsatta läktare — och vem som stod som motståndare och partner till den slagne spelaren var alltså den mer välkända padeltrixaren Tolito Aguirre. 
 


Arkiv: Tolito Aguirre slår in tre raka bollar utanför buren 

Den här artikeln handlar om: