APT Master Monaco
Daniel Windahl servar hem matchen för åttondelsfinal på APT Monaco.
Foto: APT Padel Tour.
APT Padel Tour

Medvind för Windahl — enkelt vidare i Gutierrez-mötet

ANNONS

Daniel Windahl och nya partnern Cristian Gutierrez bemästrade de tuffa vindarna bäst och är klara för åttondelsfinal på APT Master i Monaco. 
Resultatet mot förre WPT-stjärnan Cristian Gutierrez och hans unge partner Maxi Sanchez skrevs till 6-2, 6-2.

Succén fortsätter för Daniel Windahl och argentinaren Cristian Gutierrez. Åttondelsfinalen i Premier Padel har följs nu upp av ytterligare ett segerrace, nu på APT Padel Master i Monaco. 

— Det var inte enkelt, vindarna var avskyvärda i dag, säger Windahl till Padel Magazine.

I mötet med Cristian Gutierrez ”den äldre” och Maxi Sanchez, som var i flera semifinaler i fjol, blåste vimplarna av den monegaskiska flaggan kraftigt men det störde inte Windahl nämnvärt. Möjligtvis missade han och Gutierrez någon retur mer än vanligt men motståndarna hade det betydligt tuffare.

”Tack för all support”

Det svensk-argentinska paret var egentligen aldrig hotat utan blåste via 6-2, 6-2 omkull motståndarna och rätt in i åttondelsfinal. Windahls lite mer kraftfulla spel i kombination med Gutierrez mer trixande spelstil verkar än så länge vara en mycket effektiv kombination. Windahls overhead-spel och Gutierrez spel på backen var vägvinnande i denna tredje raka seger.  

— Tack för all support där hemma, säger Windahl i en videointervju du kan se nedan.

Åttondelsfinalen spelas i morgon på centercourten klockan 11.00. Då ställs de mot Matias Del Moral (23)/Pablo Eget (18).

Senare i dag, 15.00, spelar Simon Vasquez/Javier Perez mot Relis Ferreya/Juan Manuel Arganaras. 

Windahl intervjuas av Padel Magazine

Foto: Padel Magazine.

Den här artikeln handlar om: