Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Lebron stekhet i finalen — tar fjärde raka på favoritstället: ”Kan spela själv”

ANNONS

Juan Lebron har hittat ett andra hem i Alicante. 
Via en klar seger i finalen, 6-2, 6-3, mot Paquito Navarro/Martin Di Nenno lyckades han och Ale Galan ta årets första titel och ”El Lobos” fjärde raka i WPT Alicante Open. 

— Så välförtjänt, de har spelat så bra i varje match, säger Viaplays expert Baharak Soleymani i sändning. 

Titeln var Lebrons fjärde raka i Alicante, beläget på den spanska östkusten, och han var inte sen att nämna det i intervjun efteråt. 

— Vi vinner som ett lag, tack till Alicante. Allting startade här för mig. Tack till alla, mitt team, Mariano (Amat, coach), min familj, säger Juan Lebron i Viaplays sändning.

Detta var också Juan Lebrons match från start till mål. Han styrde spelet, missade knappt något, peppade Galan och stod för flera spektakulära slag. 

— Lebron kan ju stå själv och spela nu. Titta den backhanden, han var överallt, säger Soleymani. 

Galan: ”Första gången vi spelade riktigt bra”

Paret har annars haft en lite tuff start på den här säsongen och paret som tog hela sju titlar i fjol tog sin första för 2022 i dag. 

— Jag hoppas att vi kan fortsätta hålla den här nivån, det är första turneringen vi spelar riktigt bra, säger Ale Galan.  

Di Nenno/Paquito hade två raka tresetare i benen och det syntes att energin inte var på topp hela matchen. Nästa turnering spelas i Bryssel, Belgien om tre veckor och då får de chans till revansch.


Video: Se otroliga duellen.

Video: Läcker stoppboll från Juan Lebron. 

Den här artikeln handlar om: