Premier Padel Doha
Foto: Premier Padel.
Premier Padel

Paquito/Di Nenno tar historiska första Premier Padel-titeln: ”Kan inte förstå det”

ANNONS

22.20 slog Juan Lebron bollen i nät och Paquito Navarro och Martin Di Nenno kunde kasta sig i varandras famnar. 
Efter en sagolik turnering tillsammans utan ett enda tappat set kan de titulera sig som första historiska mästare av Premier Padel.

Resultatet mot Juan Lebron och Ale Galan skrevs i finalen till 6-3, 7-6.

Paquito Navarro och Martin Di Nenno var omutliga i den allra första Premier Padel-tävlingen som spelades i Doha, Qatar. Inte ens världsettorna Juan Lebron/Ale Galan kunde hota paret som visade stor glädje efter att segern stod klar. 

Arenan, som ekat tom under en stor del av turneringen, gav nu ifrån sig högljudda applåder för paret som inte tappade ett enda set på hela turneringen. Paquito Navarro gick ner och kysste mattan och Di Nenno studsade runt lika frenetiskt som han spelade försvarsspel under matchen. 

— Vi hade väldigt tur som lyckades få till en fördel i matchen genom att bryta deras serve. De spelade aggressivt och det är alltid svårt mot dem. Jag är så glad, jag kan inte förstå det, säger Martin Di Nenno direkt efteråt. 

— Det har varit två otroligt veckor och det är inte enkelt att vinna två turneringar i rad, nu ska vi njuta, fortsätter han. 

För segern får de nästan 500 000 kronor vardera och seglar upp på en förstaplats på FIP-rankingen. 

Galan/Lebron nådde inte riktigt den högstanivå de besitter men får snart chans till revansch. Redan i dag inleddes nämligen WPT Alicantes kval och på torsdag inleds huvudturneringen. 

Den här artikeln handlar om: