William Sjögren Gomez, Magnus Carlberg och Suzanne Karlsson.
Foto: Petter Boström
Padelfamiljens blogg
Padelfamiljens blogg: Vi fyller tre år, hurra! Och han har spelat i 100 hallar på ett år
ANNONS

Padelfamiljen fyller tre år! Hurra! Ja det var i mars 2019, kort efter att Milan föddes som jag berättade för Katrin om idén att starta en Facebookgrupp för padelspelare. Tre år senare är vi 18 000 padelvänner och Magnus, Suzanne och jag som sköter gruppen passar på att här skicka grattiskramar till alla medlemmar.

Mer kul är att nya avsnittet av Padelpodden är ute! Gäst är Sverigesjuan Sandra Örtevall, 24-åringen som var det stora skrällnamnet i svenska EM-truppen i somras. Här kan du lyssna på poddavsnittet. Trevlig lyssning!

I helgen spelade jag i turneringen Helgpokalen som anordnades av medlemmen Sebastian Nyberg. Jag lärde känna Sebastian i Padelfamiljen och det är något som gör mig så oerhört glad, att prata i gruppen och sedan träffas på banan. Detta är padelglädje för mig.

Som vanligt bubblar det av bra innehåll i Facebookgruppen. Bang Engström berättade att han spelat i över 100 hallar det senaste året. I sitt inlägg korar han vinnare i kategorier som Årets mest väldoftande hall , Årets mest svårhittade hall och Årets padelstad. Fantastiskt!

Medlemmen Gustaf Ottoson delade med sig av en video där motståndarna kickar ut en boll men han hinner upp den och smeker in den vid nät så som det görs på WPT. Otroligt vackert. Musiken till gör att en dessutom vill se klippet igen och igen.

Månadens medlem i februari blev Rickard Hildingsson. Han har varit med i gruppen sedan maj 2019, nästan från start alltså. Bara det gör honom till en hjälte. Nu är han även en värdig vinnare tack vare sitt fina engagemang och han är dessutom en bra förebild och ambassadör för Padelfamiljen. Stort grattis Rickard.

Vi ses i Padelfamiljen, Sveriges padelcommunity. May the bandeja be with you!
 

Den här artikeln handlar om: