Premier Padel

Med några timmar till match — Premier Padel med nyhet om historiska streamen

ANNONS

14.00 på måndagen (lokal tid) drar Premier Padels allra första huvudturnering i gång.
Sent på söndagskvällen kommunicerar den nya världstouren att alla måndagens matcher kan streamas — åtminstone i Spanien.

Många världen över har senaste dagarna jagat information (inklusive undertecknad) kring hur den nya världstouren ska streamas. Det vi vet är att Viaplay köpt tv-rättigheterna för att sända Premier Padel i Sverige — men det finns ingen info om när: vilka dagar, vilka omgångar och så vidare.

Nu står det i vilket fall klart att samtliga måndagens matcher kommer att streamas gratis på Youtube — men bara i Spanien. Bolaget som sköter sändningarna från Qatar, Bein Sports, skriver till PadelDirekt att det är Viaplay som streamar i Sverige men har inget svar på när de sändningarna börjar.

UPPDATERING MÅNDAG 13.00: Enligt Viaplay.se så streamar man från måndag klockan 14.30.

Windahl mot hemmahopp

Daniel Windahl är den enda svensken som är kvar i turneringen i Doha, Han och Cristian Gutierrez är klara favoriter mot ett qatariskt wildcard-par, matchstart cirka 19.00 svensk tid.

Cayetano Rocafort och Jose Gaspar lyckades vinna två kvalmatcher och kliver in i huvudrundan på måndagseftermiddagen — även den svenskbaserade spanskduon ställs mot två qatarier. Se hela spelschemat här.

Den nya världstourens första deltävling pågår 26 mars–2 april och innehåller ingen damklass.

Den här artikeln handlar om: