Foto: Padel-Television.
Swedish Padel Tour

Grundlig revansch för Barre med nya partnern — se konstlaget som får alla att häpna

ANNONS

Trots missade matchbollar och ett par skrik av ilska är Baharak Soleymani och hennes spanska partner Cristina Cazorla vidare till kvartsfinal. 
Därmed fick Soleymani revansch på förlusten i SM-kvartsfinalen mot Billie Gajic och Antonette Andersson. 

JÖNKÖPING

Resultatet skrevs till 6-0, 6-7, 6-3 efter en gastkramande tresetare som pågick i nästan två timmar. Publiken gav de fyra spelarna stora applåder efter att matchbollen hade slagits in. Efter missade matchbollar pustade de båda vinnarna, märkbart lättade, ut när den sista bollen slagits in från Cazorla. 

— Matchen drogs ut för mycket. Vi hade fyra matchbollar, brände en och skrattade lite, och så blev det en till och en till och pannkaka av allt och vi hade ju även matchbollar i tiebreak och där tycker jag att jag tappade mitt spel, säger Baharak Soleymani. 

Ett tappat trejde set där man har matchbollar gånger två kan knäcka vem som helst, men inte Soleymani/Cazorla den här dagen. 

Läckert utanför-buren-slag

— Tur att vi får med oss första gamet där. Men det var upp och ner och lägstanivån var för låg. Samtidigt var jätteskönt att vinna så klart, fortsätter Soleymani.

I ett tredje set fick hon också motta stora applåder efter ett utanför-buren-slag. Barre var snabbt ute efter en kort lobb från Cazorla där Gajic tryckte på och den svenska stjärnan kunde vänta in slaget och slå bollen rätt genom buren. 

— Jo den var så klart nice. Där var jag förbannad, fram till 3-0 i tredje set sa jag inte ett ljud. För man måste också släppa det som händer.

Segern var också revansch för ”Barre” efter förlusten mot Billie Gajic/Antonette Andersson i SM-kvarten i Kungälv i december. I morgondagens semifinal väntar 


Klipp: Se Barres utanför-buren-slag.

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: