Foto: Padel-Television.
Swedish Padel Tour

TV: Gaspar/Rocafort vidare efter tre set — se mäktiga bollen

ANNONS

På centercourten blev Cayetano Rocafort/Jose Gaspar pressade till en tresetare av Svenska Padelligan-vinnarna Oscar Axelsson och Isak Arvidsson men där var det inget snack, 6-3, 3-6, 6-1.
De är därmed klara för kvartsfinal. 

JÖNKÖPING

Cayetano Rocafort/Jose Gaspar fick en bra start på SPT 1, när man enkelt vann första set med 6-3 mot Axelsson/Arvidsson. Men i andra så kom det (som så många gånger förr) irriterade och uppgivna humöret fram från Sverigeettan och de sistnämnde fick sista ordet i det setet. 

I tredje var det inget snack om saken, då var Rocafort tillsammans med Gaspar, överlägsna på banan igen och är nu vidare till kvartsfinal. 

Efter matchen är Gaspar nöjd med i sin prestation i återkomsten efter skadan.

— Det var en bra match, de spelade superbra. Jag tycker inte vi spelar dåligt utan de kommer upp i nivå i andra set och i sin helhet är det en mycket välspelad padelmatch, säger Jose Gaspar efter matchen till Padeldirekt. 

Tufft motstånd väntar 

Han fortsätter om sin syn kring det tappade andra setet. 

— Det var en mix av att de kom upp i nivå och att vi gick ner oss lite. På denna nivån så måste man hålla fokus hela tiden för att kunna vinna matcherna, fortsätter Gaspar.

Spanjoren som precis kommit tillbaka från sin skada berättar att kroppen känns bra men att han inte är där till hundra procent ännu.

—  Det är fortfarande så att jag känner av knäskadan som gör att jag inte kan gå fullt ut. 

Nu väntar Per Hjalmarson/Daniel Appelgren i kvartsfinalen. 

Den här artikeln handlar om: