Foto: World Padel Tour.
Padelutrustning

Ny racketsponsor för Windahls partner

ANNONS

Daniel Windahls partner Martin Andornino har nu, efter att ha lämnat Drop Shot, annonserat vilket racketmärke han ska spela med 2022. 
Argentinaren kommer att bära ett racket av märket Hirostar i handen när han kamperar till höger om Windahl på World Padel Tour.

”Jag är väldigt exalterad över att få presentera märket jag kommer att spela med nästkommande säsong”, skriver han på Instagram.

Martin Andornino, 25, gjorde tillsammans med Daniel Windahl succé på WPT i fjol. De nådde flera gånger förbi Pre Previa och in i Previa och tog sig ofta förbi någon omgång även där. De båda klättrade på den viktiga rankingen och båda avslutade topp hundra.

Den här säsongen har Andornino störts av en ljumskskada men ska nu vara helt återställd, och planen är att firma Windahl/Andornino återförenas på Alicantes WPT i början av april. 

Nu passar han alltså på att annonsera sitt nya racketval. Windahls kompanjon kommer denna säsong att spela med det italienska märket Hirostar Padel.

”Tack för att ni tror på mig. Jag lovar att jobba hårt för leva upp till förväntningarna hos detta fantastiska märke. Ses på banan”, skriver Andornino. 

Den här artikeln handlar om: