World Padel Tour

Världsåttan lämnar sin racketsponsor — mitt under säsongen

ANNONS

Tamara Icardo har slagit sin sista overHead. 
Nåväl och skämt åsido, stjärnan som stod för ett fantastiskt fjolår meddelade i går att hon lämnar Head som sin racketsponsor — vilket i princip aldrig sker under pågående säsong.

I går kunde vi berätta om att Sanyo Gutierrez som spelat med Head sedan säsongen 2014/2015 mycket noga överväger ett mångmiljonkontrakt med Siux för nästa säsong. Senare under kvällen skrev en annan World Padel Tour-stjärna i form av Tamara Icardo, rankad åtta i världen, så här på sin Instagram:

”Efter fyra år skiljs jag och Head Padel åt. Tack så mycket för att ni följt med mig och för att ni har kunnat dela med mycket speciella ögonblick av min karriär. Jag önskar er det bästa”, skriver Icardo.

Som många andra väljer hon att hålla oss på halster några dagar innan hon berättar om vad hon kommer att spela med.

”Om några dagar kommer jag att meddela vilket märke jag ska bära härnäst”.

Spelarna brukar oftast meddela sponsorbyten innan säsongen dragit igång och även om Icardo inte hunnit komma igång med sin säsong ännu på grund av en handledsskada så har det trots allt hunnit spelas två tävlingar på World Padel Tour redan.

Apropå sponsorbyten kom också en i går en stor svensk nyhet. Amanda Girdo meddelade att hon köps ut från Bullpadel och från och med nu kommer hon, precis som Cayetano Rocafort och Simon Vasquez, kommer att spela med RS.

Tamara Icardo och Delfi Brea vann två turneringar tillsammans i fjol och var i fyra finaler men har alltså på grund av Icardos skada missat de två första WPT-tävlingarna som par.


Arkiv: Åkerberg/Icardo vinner svettig boll på EFI Helsingborg.

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: