Padelutrustning

Sverigeettan lämnar Bullpadel — här är nya sponsorn: ”Inget kan kännas bättre”

ANNONS

Efter att Simon Vasquez tidigare valt att gå över till RS väljer nu även Sveriges bästa kvinnliga spelare Amanda Girdo att gå samma väg. 
— Det är en dröm för mig att få representera RS, säger Amanda Girdo. 

Sverigeettan har skrivit på ett sponsorkontrakt med RS som innebär att hon kommer att spela med RS-racketar och även bära RS kläder inom ramen för all träning och tävling. Det skriver RS i ett pressmeddelande.

— RS har vuxit sig till vad jag tycker är det häftigaste och mest attraktiva varumärket vi har inom padeln och det är en dröm för mig att få representera RS. Att det är ett  svenskt bolag känns också helt rätt och att stöttas av gänget på RS med deras energi och passion ska bli jätteskoj. Jag kommer dessutom att vara med i designfasen av mina framtida matchkläder. Att få kombinera det intresset med mitt jobb som padelspelare känns också grymt roligt och spännande, säger Amanda Girdo.

Hon lämnar därmed Bullpadel som hon spelat med sedan genombrottet för ett par år sedan. Utifrån RS pressmeddelande så verkar hon göra skiftet mitt under brinnande säsong, vilket är mycket ovanligt då varumärken skriver årsavtal med spelare.

Magnus Alsterback, vd på RS Sports, är förstås glad över påskriften.

 — RS har sedan starten haft ett stort fokus på kvinnliga utövare och inget kan  kännas bättre än att Sveriges unga lysande stjärna har valt att ansluta till oss. Amanda står för allt som RS är och vill vara: Hon är ambitiös, tävlingsinriktad, ödmjuk  och extremt seriös i sin satsning. Vi vet också att hon är extremt populär i det  svenska padel-communitiet. Vi tror stenhårt på henne och ser fram emot att jobba tätt ihop med Amanda i hennes strävan att nå världseliten, säger Magnus  Alsterback.

Den här artikeln handlar om: