World Padel Tour

TV: Se Lebrons märkliga game — får Galan förbannad

ANNONS

Juan Lebron och Ale Galan dundrade fram i första set — men vid setbollen tog Juan Lebron stora risker vilket retade upp Galan rejält.
Trots detta blev det seger för världsettorna med 6-1, 7-6(4). 

Se klippet i spelaren ovan.

Stundtals var Juan Lebron och Ale Galan märkbart irriterade på varandra och särskilt den förstnämnda tog en del beslut som går att ifrågasätta. Vid ställningen 5-1, 40-0 i första set försökte Lebron kicka hem bollen till egen sida, han prövade tre gånger på rad men där var Maxi Sanchez framme vid nät och slog ut den gång på gång. Vad Lebron sedan väljer att göra i golden point gör Ale Galan mycket frustrerad — se vad som hände i klippet i toppen av artikeln. 

Juan Lebron och Ale Galan har inte direkt visat upp sig från sin bästa sida i början av den nya säsongen, i Miami åkte man hem lottlös — utan seger. I dag stämde spelet till stora delar bra, men stämningen mellan världsettorna är frostig.

I WPT Reus Open startade man med en tuff tresetare i åttondelsfinalen mot Juan Martin Dias och Agustin Gutierrez, i eftermiddag fick vi se dem studsa fram i första set, men den märkliga situationen i sista gamet av första set skakade om balansen — vilket var märkbart i spelet och kroppsspråket från världsettorna. 

Andra setet gick sedan till tiebreak och känslan var att det enbart blev så på grund av obalansen i det Redbull-sponsrade laget, utan att ta ifrån Lima/Sanchez sin fina prestation i kvartsfinalen. 

Trots avancemanget till lördagens semifinal så lämnar nog världsettornas agerande många förbluffade och återigen frågande till parets framtid tillsammans, som så många gånger förr. 


Video: Det bjöds även på fina bollar 

 

 


 

Den här artikeln handlar om: