World Padel Tour

TV: Se turneringens (?) boll: “Helt sjukt hur dem får med sig den poängen”

ANNONS

Juan Tello och Fredrico Chingotto gjorde återigen resan kort för Franco Stupaczuk och Alex Ruiz när man komfortabelt tog första set med 6-1, ett set som startade med fyra raka golden points, där de förstnämnda tog tre av dem. 
Slutsiffrorna skrevs 6-1, 6-4, efter ett styrkebesked från Chingotto/Tello.

Se bollen i spelaren ovan.

— Den var död två gånger om, åh herregud vilken boll, säger Viaplays expert Baharak Soleymani i sändning. 

Reus-publiken bjöds på en rejäl uppvisning på centercourten när herrarna klev in i kvartsfinalerna på WPT Reus Open — matchen resulterade i många fina bollar likt klippet ovan. 

Kvartsfinalen mellan paren Chingotto/Tello och Stupaczuk/Ruiz var ett reprismöte från Miami, de förstnämnda tog även den och har nu två raka segrar i inbördes möte. Ett rejält styrkebesked från paret som rankades precis bakom Stupaczuk/Ruiz i totala-rankingen under fjolåret. 

Chingotto/Tello blir första paret på herrsidan som är klart för morgondagens semifinaler och ställs då mot vinnaren i matchen mellan Juan Lebron/Ale Galan - Pablo Lima/Maxi Sanchez — som strax drar igång på Viaplay. 


Video: En av många otroliga bollar från kvartsfinalen 


 

Den här artikeln handlar om: