Foto: We Are Padel.
Nya padelanläggningar

Här öppnar ny jättehall i lyxförpackning: ”Finns inget liknande där vi ligger”

ANNONS

We Are Padels nya jättehall i Enköping med totalt 15 banor smygöppnade i helgen.
Nästa helg, den 12 mars, hålls invigningen.

— Den är otroligt stor och man märker att man tänkt till när man byggt den här, säger Jesper Bärgård, hallchef WAP Enköping till PadelDirekt.

Den senaste tiden har debatten om ”padel-döden” gått varm i både padel-grupper på sociala medier och även till viss del i riksmedia. Det är dock inget Enköping verkar ta någon hänsyn till. I helgen hade WAP:s nya hall med totalt 15 banor smygöppning. De 15 banorna är uppdelade i 13 dubbelbanor och två singelbanor.

— Det är en unik hall i regionen där vi kan arrangera större tävlingar och events. Den är uppdelad i två delar där första delen har två konferensrum, två centercourts med utspring, tre dubbelbanor, samt en lounge/relaxavdelning med bastu där man kan kolla ut över centercourten, säger Bärgård och fortsätter:

— Den andra hallen har två singelbanor och åtta dubbelbanor där det kommer vara full fart. Takhöjden är på tio meter.

”Spelupplevelse utöver det vanliga”

Han beskriver känslan av en enorm rymd och att faciliteterna som WAP satsat på i Enköping sticker ut.

— En fin relaxavdelning gör den väldigt speciell också. I regionen finns inget liknande.

För att möta den tuffa konkurrensen i regionen så ska padelmotionärer erbjudas mycket mer än möjligheten att boka en padeltimme.

— Jag tillsammans med Erik Äng, som är heltidstränare i hallen, kommer satsa enormt mycket på bra aktiviteter och events. Vi kommer vilja ha regionens bästa träningsverksamhet, från barn- och ungdom till vuxna.

Behövs en så pass stor hall i Enköping, är intresset SÅ stort?
— Intresset är verkligen stort i Enköping. Det har tillkommit några hallar nu i Enköping och det kommer vara konkurrens om kunderna såklart. Där gäller det att ligga i framkant i allt man gör. Allt från service till kvalité på tränare och personal. Spelupplevelsen kommer att vara något utöver det vanliga och det kommer locka folk utifrån.


Annons

Den här artikeln handlar om: