Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Jättekross av Yanguas/Nieto — chans på revansch mot Bela

ANNONS

Det nya paret Miguel Yanguas/Coki Nieto visade storform i sextondelsfinalen av WPT Reus Open.
De besegrade Pincho Fernandez/Jose Garcia Diestro med förkrossande 6-1, 6-1.

”Jag har stort förtroende för oss Coki Nieto. Fantastisk match här i Reus. På torsdag går vi efter mer”, skriver Miguel Yanguas på Instagram.

Miguel Yanguas och Coki Nieto får chans till revansch mot Fernando Belasteguin och Arturo Coello efter förlusten i den första omgången av Miami Open. Paret svischade förbi Simon Vasquezs Euro Finans-partner från i fjol, Pincho Fernandez och hans partner Jose Garcia Diestro med klara 6-1, 6-1 i den första omgången av Reus Open.

I åttondelsfinalen väntar alltså Arturo Coello/Fernando Belasteguin som tog hem titeln i WPT-premiären i Miami och som då besegrade just Yanguas/Nieto i en tajt första match. 

Coello/Bela övertygade inte alls lika mycket i sin första match, utan föll i första set mot Javier Barahona/Juanlu Esbri med 2-6. De lyckades vinna andra set med 6-2 men innan de vann tredje set med 6-3 ska det tilläggas att de hade breakboll mot sig vid ställningen 3-3.

Åttondelsfinalen paren emellan blir definitivt något att se framemot.

I övrigt var det ganska väntade resultat i de matcher som spelades i herrklassens huvudturnering under tisdagen. Damernas huvudturnering har ännu inte startat.

I morgon med start 9.30 sänder World Padel Tour live via sin app. 


Annons

Den här artikeln handlar om: