Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

TV: Triay/Salazar överlägsna i WPT-premiären — se otroliga bollen

ANNONS

Fjolårsettorna Gemma Triay och Ale Salazar satte direkt ner foten i World Padel Tour-premiären i Miami. 
I finalen mot Ari Sanchez/Paual Josemaria var de egentligen aldrig hotade och vann med 6-2, 6-2. 

Den på förhand öppna finalen mellan förra årets ettor Gemma Triay och Ale Salazar mot tvåorna Paula Josemaria och Ari Sanchez blev aldrig så öppen och spännande. 

— Helt klart välförtjänta vinnare av året första World Padel Tour-tävling. Det var inget snack om saken, säger experten Baharak Soleymani i Viaplays sändning. 

— De gör en bra match i dag, inte sin bästa men de kommer upp i sin nivå, tyvärr gör inte Josemaria/Sanchez det och det var Josemaria som vek ner sig, fortsätter hon.

Kanske hade  det gått lite för enkelt för Sanchez/Josemaria tidigare i den här turneringen, kanske hade de bara inte dagen. För de presterade inte som tidigare, de stod för flera misstag och hade svårt att hitta både kommunikationen och sitt tidigare spel. Triay/Salazar fick i stället föra matchen från start till mål. 

”Väldigt bra turnering”

— Jag är extremt glad, vi har spelat väldigt kontrollerat, löst alla situationer vi hamnat i och spelat med mobilitet och självförtroende, säger Ale Salazar i WPT:s sändning. 

Triay hade som vanligt sin höga utgångsposition matchen igenom och styrde som så ofta spelet.

— Jag kan ha den positionen eftersom Ale jobbar så hårt och löser alla problem, det är så vi jobbar. Vi har gjort en väldigt bra turnering och jag är mycket glad, säger Triay. 


Annons:

Den här artikeln handlar om: