World Padel Tour

Världsettornas revansch — till final i Miamis WPT

ANNONS

Under kvällens semifinal visade Ale Salazar och Gemma Triay återigen varför man är etta i världen. 
Efter en mindre övertygande kvartsfinal i går från världsettorna, var det ett annat par på banan idag. Det tycker Baharak Soleymani, som agerar expertkommentator i helgen. 

Det var rejält styrkebesked från firma Salazar/Triay när de under kvällen slog ut systrarna Mapi och Majo Alyeto som innan mötet med världsettorna enbart hade tappat tolv game på sina tre tidigare matcher i turneringen, bland annat en kvartsfinal mot Riera/Llaguno som slutade, 6-0, 6-2.  

Efter 6-3 i första set gick luften lite ur systrarna som tidigare inte hade tappat ett set i turneringen och Salazar/Triay kunde promenera hem andra set med 6-1. Slutsiffrorna skrevs till 6-3, 6-1.

Baharak Soleymani som fick njuta av matchen från Viaplays kommentatorsplats, tyckte att det var ett helt annat par på banan idag jämfört med kvartsfinalen igår. 

— Kolla som de går runt och ler idag, nu är de så bra som som vi såg paret vara under hela 2021, säger Soleymani. 

Det var en prestigefylld öppningsmatch på semifinaldagen, och för världsettorna var det inte enbart en finalplats i potten. 

— Det måste vara en mycket skön revansch för dem, säger Soleymani och syftar på matchen som damerna spelade i Madrid på mastersfinalen, när systrarna Alayeto slog ut världsettorna redan i kvartsfinalen.

Den här artikeln handlar om: