Svensk Padel

Dubbla Göteborgs-segrare i profiltäta turneringen: ”Brasklapp för konspirationsteorier”

ANNONS

I helgen avgjordes Padel United Göteborg Open.
I den stjärntäta A-klassen blev det dubbelt Göteborgskt i topp.
På damsidan vann Ajla Behram/Matilda Hamlin och på herrsidan Viktor Stjern/Pierre Bonfré.

”Brasklapp för konspirationsteorier då tävlingsledaren Viktor Stjern vinner ”sin egen” tävling”, skriver Pierre Bonfré skämtsamt på sin Instagram.

En stor del av den svenska padeleliten var på plats i Göteborg i helgen för att spela Padel United Göteborg Open. Hela fem klasser fanns representerade och totalt 206 spelare deltog.

I A-klassen blev det hemmaseger gånger två. Viktor Stjern och Pierre Bonfré vann finalen över Pablo Figueroa och Linus Frost med 6-3, 7-6. På damsidan vann Matilda Hamlin/Ajla Behram över Rebecca Nielsen/Elsa Mehner med övertygande 6-4, 6-2.

Ett styrkebesked från båda paren inför årets fösta Swedish Padel Tour-tävling som spelas 18-20 mars på PDL i Jönköping.

Flera namnkunniga spelare deltog i helgens turnering (förutom tidigare nämnda) såsom Antonette Andersson, Ida Jarlskog, Tea Hylander, Rebecca Nielsen, Anton Andersson, Johan Brunström, Per Hjalmarson, Daniel Appelgren.