Foto: Matchi.
Svensk Padel

Matchi köper upp svenska streamingplattformen

ANNONS

Den svenska bokningsjätten Matchi köper upp den växande streamingplattformen Padelgo. 
Ett sätt att stärka sin position som plattformen du går till för att boka bana.

En mängd stora förvärv har gjorts i padel-Sverige det senaste året — här kommer ytterligare ett. Det Göteborgs-baserade företaget Matchi meddelar i ett pressmeddelande att de köper upp streamingbolaget Padelgo.

Ni som spenderar mycket tid ute i hallarna vet förmodligen precis vad Padelgo är. Företaget finns i massor av hallar runt om i landet och erbjuder möjligheten för spelare att streama sina egna matcher — överallt i svenska hallar sitter Padelgos kameror.

”Vi är exalterade över att få välkomna Padelgo till vårt lag. Med sin starka meritlista och innovativa kultur är Padelgo ett fantastiskt tillskott till Matchis produkt. Köpet ger oss möjligheten att öka vårt kundevärde, samt förbättra vår turnerings-plattform och ger spelarna den bästa möjliga upplevelsen”, säger Matchis vd Daniel Ekman.

Matchi, som i år firar 10-årsjubileum är en av världens snabbast växande bokningsplattformar. Över 1 400 finns under den stora Matchi-flaggan och över en miljon spelare använder deras tjänster.

”Matchi har alltid siktat högt och är nu i en stark position för att kunna växa internationellt. Antalet hallar växer snabbt och ägare överallt tittar på sätt att optimera padel-upplevelsen för spelarna. Vi ser framemot att fortsätta stötta Matchi”, säger Max Carlsen, chef på Vedane, som investerat i Matchi. 

Den här artikeln handlar om: