Foto: PDL Jönköping.
Swedish Padel Tour

SPT-premiären i jättehall med dubbla centercourts: ”Fantastiskt fin arena”

ANNONS

Det blir PDL Jönköping som arrangerar den första deltävlingen av Swedish Padel Tour 2022.
Deltävlingen genomförs den 18-20 mars på PDL Axelent Arena.

Premiären av Swedish Padel Tour 2021 närmar sig med stormsteg. Nu står det klart att den kommer att spelas i Jönköping på PDL Axelent Arena, 18-20 mars. 

”Väldigt roligt att vara arrangör av den första deltävlingen på Swedish Padel Tour 2022. Vi är både glada och stolta över att få Svenska Padelförbundets förtroende och vi kommer se till att tävlingen genomförs på bästa tänkbara sätt”, säger Jonas Persson, tävlingsansvarig på PDL i ett pressmeddelande från Svenska Padelförbundet.

Samma datum avgörs även kvalet till Vigos WPT, vilket innebär att de internationellt satsande spelarna står inför ett tufft beslut. Antingen så väljer man bort World Padel Tours tredje deltävling, eller så dissar man alltså Swedish Padel Tours första turnering för året.

”Vi ser fram emot att komma till Jönköping och få genomföra SPT ett tillsammans med PDL. PDL Axelent Arena är en fantastiskt fin arena med 16 dubbelbanor, varav fyra banor med utspring där två är centercourts med läktare. Det finns alla förutsättningar för att detta kommer bli en mycket väl genomförd tävling”, säger Jens Grafström, tävlingsansvarig på Svenska Padelförbundet.

Tävlingen öppnas för anmälan onsdag 15 februari. 


ARKIV: Se Carolina Navarro dominera på SM. 

Den här artikeln handlar om: