Foto: Padel One (Instagram)
Internationell padel

Oceaniska metropolen får sitt första padelcenter — mitt i staden: ”Helt beroende”

ANNONS

Världsstaden Melbourne med över fem miljoner invånare får sin första padelanläggning mitt i kärnan av staden. 
Med en vy över havet står nu den nya anläggningen One Padels tre banor färdiga för spel. 

Den nyblivna padelentusiasten Austin Simms har tillsammans med sin tre vänner byggt Melbournes första padelanläggning precis vid havet. Anläggning är belägen i Docklands mitt i den australienska storstaden. Anläggningen “One Padel” som de fyra vännerna döpte den till har tre banor som ligger under tak, vilket gör banorna spelbara i alla väder. 

Hur idén att bygga banor i den oceaniska metropolen Melbourne kom upp stavas som väntat ”Europaresa”. Austin Simms blev som nyförälskad i padel på en semester i Amsterdam för två år sedan, efter det har de fyra vännerna arbetat med projektet. Vännerna var smått chockade av Simms nya passion. 

— Han är helt beroende av padel, han spelar tre gånger i veckan, berättar Austins vän Jason Gasper till lokaltidningen Dockland News när de intervjuar vännen om deras nya anläggning. 

Det kryllar inte av padelbanor på andra sidan jordklotet men nu har Melbourne fått sina första, som i turordning blir Australiens femte padelanläggning. Tidigare finns det anläggningar i Perth, Gold Coast och i storstaden Sydney.


Annons:

Den här artikeln handlar om: