Daniel Appelgren blir en del av Wesport.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Stjärnskottet klar för samma team som Sverigeettorna: ”Ska steppa upp min satsning”

ANNONS

Fjolårets stora komet inom svensk herrpadel, Daniel Appelgren, gör som Simon Vasquez, Cayetano Rocafort och Amanda Girdo och skriver på för agentfirman Wesport.

”Det känns såklart skitkul att få bli en del av Wesport-teamet”, skriver Daniel Appelgren i ett meddelande till PadelDirekt.

Daniel Appelgren har efter en mycket stark höstsäsong etablerat sig inom toppskiktet i Padel-Sverige. Hans resultat i de senaste tävlingarna i Sverige talar sitt tydliga språk: Kvartsfinal i SPT 5 i Helsingborg i augusti, semifinal på SPT 6 i Skurup i november, till semifinal på SM i december och semifinal på SPT Masters i januari i år. Lägg därtill hans kanske största merit någonsin — när han och spanjoren Raul Medina lyckades nå Previa i Malmös WPT i november.

”I och med att jag tänkt steppa upp min satsning ytterligare detta året och även satsa en hel del internationellt, så kändes det dessutom som att timingen var helt rätt”‚ fortsätter Appelgren.

I Wesport-stallet finns sedan tidigare spelare som Cayetano Rocafort, Simon Vasquez och Amanda Girdo. Joel Nordkvist är agent på Wesport och säger så här om Appelgrens val.

”Det ska bli jättekul att få vara med på Daniels resa i Sverige och på WPT, vi tror på honom. Vi är extremt imponerade av att han tagit sig så högt på rankingen på bara ett år. Han lägger verkligen ner jobbet för att utveckla sig”‚ skriver agent Joel Nordkvist i ett meddelande. 

Appelgren är just nu rankad som nummer elva på den svenska rankingen och som nummer 261 på World Padel Tour. 


ARKIV: Se läckra bollen på Stockholm Showdown

Den här artikeln handlar om: