Bea Gonzalez.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Bea Gonzalez sajnar långtidskontrakt med sponsorn: ”Stolt och exalterad”

ANNONS

Med mindre är en månad kvar till första World Padel Tour-tävlingen, som går av stapeln i Miami, så har i princip alla världsstjärnor skrivit nya kontrakt och offentliggjort sina racketval för den kommande säsongen.
Den eviga supertalangen Bea Gonzalez, 20, har nu sajnat långtidskontrakt.

Tre av de senaste WPT-spelarna att krita på sina nya kontrakt är Bea Gonzalez — elva på världsrankingen — herrsidan har vi 28-rankade Jose Rico samt den unge spanjoren Arnau Ayats som är 81:a på WPT-rankingen. 

Det spanska märket Starvie håller hårt i sin guldklimp Bea Gonzalez som blott tjugo år gammal alltså huserar bland de elva bästa på världsrankingen. En glimrande stjärna som funnits med märket ända sedan 2017, det ska noteras att Gonzalez barar var 16 år när det kontraktet skrevs och att parterna nu förlänger kontraktet till 2026 vittnar om att en stark relation utvecklats.

— Jag känner mig väldigt stolt och exalterad över att fortsätta med Starvie under de kommande fyra åren. Ett nationellt varumärke som har hjälpt och stöttat mig sedan jag började med professionell padel och fortsätter att stötta mig på en daglig basis, både på en sportslig och personlig nivå, skriver Gonzalez på Instagram.

Rico byter racketmärke

På herrsidan, lite längre ner på World Padel Tour-rankingen, så har 28-rankade José Rico Dasi skrivit ett treårigt kontrakt med det spanska padel märket Vibor-A. Rico lämnar därmed SÈT Padel med ett kärleksfullt farväl och tackar för stöttningen, men är nu redo att testa vingarna hos ett nytt märke. 

Jag går med i VÍBOR-A-teamet! Väldigt glad och exalterad över att gå med i detta spektakulära varumärke som sticker ut för sin kvalitet och innovation. Tusen tack till hela teamet som litat på mig och kommer vara med mig de kommande tre säsongerna (förhoppningsvis många fler) för att ge vårt bästa! Nu ger vi allt!, skriver José Rico på Instagram.

”Ett av de snabbast växande padelmärkena i världen”

21-årige Arnau Ayats meddelade tidigt i januari att han lämnade Dunlop Padel. Det står nu klart att den 81-rankade spanjoren kommer att spela med det argentinska märket Sidespin. Sidespin har funnits i branschen i snart 30 år och har haft spelare som Fernando Belasteguin, Miguel Lamperti, Juani Mieres och flera argentinska stjärnor. 

Arnau Ayats skriver så här på sin instagram: 

— Jag är glad och mycket stolt över att kunna mitt beslut att spela för märket Sidespin. Ett varumärke med lång historia i Argentina sedan 1994, idag är Sidespin ett av de snabbast växande padelmärkena i världen. Vår vision och ambition är en perfekt match, och vi kommer jobba väldigt hårt som ett lag för att nå våra kollektiva mål. Nu kör vi!

Den här artikeln handlar om: