Både Miguel Semmler och Ivan Ramirez hamnar lämar Siux.
Foto: World Padel Tour.
Padelrackets

Två tunga tapp för Siux — tappar årets stjärnskott och stortalang

ANNONS

Det spanska padelvarumärket Siux tappar två stora namn från sitt stall. 
Babolat plockar in stjärnskottet Miguel Semmler och unge Ivan Ramirez hamnar hos Varlion. 

Det var tidigare i dag som spanjoren Miguel Semmler, som i fjol tillsammans med Javi Leal stod för en raketresa på rankingen och nu spelar med Sergio Alba, presenterade sitt nya samarbete med Babolat. Därmed lämnar han Siux. 

”Årets nykomling 2021, Miguel Semmler, ansluter sig till Babolat. Välkommen till Babolat-familjen. Vi ser fram emot att bygga den här relationen tillsammans”, skriver Babolat i ett pressmeddelande. 

Också Ivan Ramirez lämnar Siux. 20-åringen hamnar hos Varlion. Ramirez som länge setts som en av de största talangerna inom världspadeln hade ett hyfsat år i fjol, men långt ifrån samma genombrott som jämnåriga spelarna Miguel Yanguas och Arturo Coello. 

”Jag presenterar mitt nya racket. Varlion Bourne Summum Prisma Radie. Tillsammans med detta lovar jag er mycket att prata om nästa år. Jag är glad och tacksam till Varlion för att jag får vara en del av detta fantastiska projekt”, skriver Ivan Ramirez på Instagram. 

Just Miguel Yanguas återfinns redan sedan tidigare hos Varlion. 


ARKIV: Se PadelDirekts ett år gamla intervju med dåvarande paret Ivan Ramirez och Miguel Yanguas. 

Den här artikeln handlar om: