Foto: Bildbyrån.
Nya padelanläggningar

Här står nytt stort padelcenter snart klart: ”En av de främsta”

ANNONS

Two Padel Arena driver padelanläggningar i Helsingborg och Kristianstad sedan tidigare. Inom kort öppnar företagets flaggskepp i Malmö i Toys R Us Tidigare lokaler.
Det skriver Two Padel Arena i ett pressmeddelande. 

— Det blir en av Malmös största, säger Two Padel Arenas vd Kim Ahlqvist.

Satsningen som helhet omfattar sju dubbelbanor och tre singelbanor, varav två centercourts. Hallen som har konferens- och loungeytor tillsammans med butik och café kommer att mäta närmare 3 000 kvadratmeter. 

— Malmö är en padelstad men det har funnits alldeles för få padelbanor sett till det stora intresset och stadens storlek. Vi vill bygga en arena som ska ses som en av de främsta här och vara i premiumsegmentet. Den blir inte för stor och inte heller för liten. När vi hittade de här lokalerna var det inget att tveka på, säger Two Padel Arenas vd Kim Ahlqvist.

Two Padel Arena har tidigare bara byggt singelbane-hallar men kommer nu att driva en arena som även omfattar dubbelbanor. Arbetet med hallen, som kommer att ligga på Jägersrovägen 179 i Malmö i Toys R Us gamla lokaler, pågår just nu för fullt. 

— Malmö har ett stort behov av fler banor samtidigt som vi länge önskat bygga en större arena som har allt en padelspelare kan önska sig. Precis det ska vi göra nu, säger Kim Ahlqvist.

Nästa steg för Two Padel Arena är att rekrytera en hallchef.

— Det är en nyckelroll i vår organisation. Det här är en omfattande satsning och den här personen blir en viktig pusselbit i framtiden. Vi hoppas på många bra ansökningar.

Two Padel Arena Malmö beräknas öppna i mars.


ARKIV: Simon Vasquez med perfekt slag i sidovägg från helgens SPT-Master.

Foto: Padel-Television. 

Den här artikeln handlar om: