SPT-final i västerås
Cayetano Rocafort och Daniel Appelgren.
Foto: Jim Ahlerup
Swedish Padel Tour

Rocafort sågas efter att ha krossats av Windahl/Vasquez: ”Ingen respekt — bedrövligt”

ANNONS

 

Simon Vasquez/Daniel Windahl krossade Cayetano Rocafort/Daniel Appelgren i SPT-finalens semifinal.
Då delade expertkommentator Andreas Ehrnvall ut en saftig känga till Rocafort.

6–2, 6–0 skrevs slutresultatet till. Samtidigt som Padel-Televisions tittare fick höra hur det jublades högt från bana 2, där Pierre Bonfré/Viktor just nu möter Linus Frost/Pablo Figueroa i semifinal, uttrycktes stor besvikelse över centercourtens semifinal som så många hade trott skulle bli en höjdare att skåda.

— Här har vi ett lag som vill spela. Det andra laget med Rocafort i spetsen… jag vet inte vad de håller på med. Det är under all kritik att man bara ger upp, och det är precis så det har sett ut det här setet, säger han i Padel-Televisions sändning.

Det var uppenbart för alla på plats och även hemma i tv-sofforna. Efter en svag matchinledning av Daniel Appelgren så ledsnade Cayetano Rocafort mer och mer. Hans kroppsspråk signalera hopplöshet redan under första set, och den spanska Sverigeettans dåliga energi speglade även av sig på hans eget spel som inte alls var på den nivå vi sett tidigare under säsongen.

”För mig är det bedrövligt”

Andreas Ehrnvall fortsatte med sin tuffa kritik under semifinalens sista game:

— Det är ingen respekt för varken de som köpt biljetter eller de som sitter och tittar på tv. För mig är det bedrövligt faktiskt.

Det var en osannolik uppvisning av Simon Vasquez/Daniel Windahl som utspelade sig på Every Padel Kopparlunden i Västerås. En maktdemonstration av sällan skådat slag när Vasquez körde över sin forna partner Rocafort fullständigt.

— Vi spelade vår bästa padel hittills i turneringen. Jag är oerhört glad, säger Vasquez i Padel-Televisions studio några minuter efter matchbollen.

Han ville inte kommentera Rocaforts dåliga engagemang.

— Nej, vi har sagt det från början jag och Danne att vi fokuserar på vårt. Man har inte inte tid och energi att fokusera på andra.

Nu väntar final mot Pierre Bonfré/Viktor Stjern klockan 14.00. Swedish Padel Tour streamas på padeltelevision.se.

Se alla resultat och spelschema här.


TV: Vasquez läckra sidoglas-slag förbi Appelgren

Foto: Padel-Television

Den här artikeln handlar om: