Foto: PadelDirekt.
Padelgalan

Padelgalan 2021: Nominera Årets Boll

Det är dags att utse årets bästa boll i Sverige 2021. 
Det är ingen lätt uppgift men nu har DU chansen att nominera just din favorit. 
Efter omröstning, som sker senare, röstas vinnaren sedan fram och presenteras under Padelgalan den 27 januari.

Otroligt många fantastiska bollar har spelats under detta fina padel-år 2021. Men bara en boll kan på Padelgalan 2021 prisas till Årets Boll, ett pris som  presenteras av RS Padel. För förtydligandets skull kan vi direkt nämna att vi i det här sammanhanget syftar på den bästa spelsekvensen, det vill säga inte vilken boll av alla de olika märkena som är din favorit. Många olika saker kan utmärka en bra boll. Kanske är den otroligt lång? Kanske innehar den ett eller flera spektakulära slag? Du kanske tycker att Årets Boll också är den mest dråpliga? 

Kanske minns du någon från alla de tourer som spelats (det måste ha skett på svensk mark). Eller så är det rentav du och dina kompisar som har spelat den bästa bollen! Hur som helst så har du nu chansen att nominera din favoritboll — du gör det längst ner i artikeln.


ARKIV: Se de nominerade till Årets Boll 2020 i spelaren nedan.


Så leta i era minnen och telefoner och försök erinra er om när Årets Boll i Sverige var. Kanske minns du något från SM eller är det rentav från någon av Studio Padel eller Euro Finans Invitationals turneringar som den bästa bollen i Sverige spelats. Om det inte är en boll från någon elittävling behöver vi så klart få videomaterialet presenterat av dig. Förra året var det Henrik Ruottinen och Johan Andersson som vann.

Ett sista förtydligande gäller också att detta alltså gäller Årets Boll i Sverige. Klipp från världstourer som WPT och APT, hur snygga de än är, går inte att nominera.

För att kunna nominera en boll och sedan rösta behöver du vara medlem hos oss. Logga in kostnadsfritt genom att klicka här.

Kategorin ”Årets Boll” presenteras av RS Padel. 

Nomineringen avslutades 19 januari.

Nu ska tre bollar väljas ut av oss på PadelDirekt, som du sedan kan rösta på. Röstningen pågår hela vägen in i galan och vinnarbollen presenteras sedan i sändning.

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: