Notification

Lista: Poddar om padel

Padel är sporten allt fler vänder sig till, från att utöva den själv till att följa den som betraktare. 
För dig som vill spendera så mycket tid som möjligt innanför padelbubblan, så finns det lyckligtvis numera poddar som hjälper dig med den saken. 
Här ger vi dig tips på några av de mest populära.

Padel med Proffset och jag

Den här podcasten drivs av Simon Vasquez och Patric Persson, som båda älskar padel och allt som har med sporten att göra. På ett roligt och informativt sätt delar de med sig av sina kunskaper och insikter inom padel.

Som vi vet sedan tidigare har padel blivit stort inom betting, vilket inte undgått Vasquez och Persson. För den som är intresserad av padelodds finns här nämligen många hjälpsamma tips. De kommer oftast i form av att ge dig ett bättre underlag, som relevant gällande fakta särskilda spelare. Podden hade premiär i början på året och har sedan dess släppt ett avsnitt i veckan.

The Padel School Podcast

Drömmer du om att bli en fenomenal padelspelare? Då kan The Padel School Podcast vara en nyttig podd för dig. Den drivs av Sandy Farquharson, som dedikerar sin tid åt att samla på sig tips för dig som vill förbättra ditt spel.

Detta gör Farquharson dels genom att dela med sig av sina egna färdigheter, men också genom att intervjua meriterade spelare på en internationell nivå. Podden rymmer också en hel nyheter och referat från ack så populära World Padel Tour.

Padelpodden

2018 bildades Paddelpodden som är en av de mer etablerade på svensk mark. Den mycket engagerade upphovspersonen William Sjögren Gomez träffar svenska padelspelare runt om i landet, på både dam-och herrsidan, för att diskutera sporten närmare. Värdefulla tips och inspiration kantas med underhållning, allt med ambitionen om att sprida padelglädjen i vårt avlånga land.

Padel Mundo

En av de hetaste poddarna om padel just nu är Padel Mundo med den berömde fotbollskommentatorn Jesper Hussfelt och journalisten Johan Håkansson som är nära vänner. De har båda en stor kärlek till padel som de utövar dagligen så fort det finns tid.

I deras podd delar de inte bara med sig av sina liv som padelfanatiker, utan ger också lyssnarna direkta rapporter från händelser inom sporten. Nu på sistone har det varit stort fokus på Mastersslutspel och Svenska Padelcupen. De blickar också fram emot ett spännande 2022 där World Padel Tour blir det största någonsin.