Notification

PD testar padelglasögon: ”De här är mina favoriter”

I detta avsnitt av PadelDirekt testar är det dags för padelglasögon. 
Under en förmiddag i Every Padels hall i Kista testades fyra modeller tillsammans med Synsams Sports expert på sportglasögon Lars Wulfing.

Se hela inslaget med Synsam i spelaren ovan.

De här modellerna från Synsam Sports testades och så löd recensionen:

Rigel Champ

— Det kändes skitbra, de sitter bra och det är nästan som att det inte är någon skillnad. En positivt överraskning.

Rigel Essentials Padel Pro

— Ljuset i hallen och ljuset från lamporna försvinner helt. Först kändes det som att man såg lite sämre men det var mest en vanesak.

Rigel Essentials Padel Pro (lite mörkare, passar både inomhus och utomhus)

— Jag hade nog föredragit det tidigare paret lite mer eftersom vi befinner oss inomhus. Men vissa kanske vill ha bort allt ljus, då föredrar man nog de här.

Rigel Hero

— Jättebra, detta var min favorit. Den tog bort ljus på ett perfekt sätt. 

Hos Synsam får du som kund nu 25% rabatt i butik och online. 
Mer information och utbud från Synsam hittar du här! 


Produktinformation: 

Rigel Champ: Fotokromatisk lins

ProduktinfoRIGEL - Champ är en ytterst funktionell och snygg båge med olika glas framtagna för att passa de flesta sporter. Bågen är tillverkad av TR90 material som är superlätt, stryktåligt och flexibelt. Det vill säga allt man kan begära av en riktigt bra sportbåge. Bågen har justerbar näsdel och passar de flesta ansiktsformer

Modellen Champ uppfyller alla krav en utövare kan tänkas ha då den är utrustad med ergonomiska finesser och mjuk justerbar näsdel för maximal komfort.

Glaset i denna båge är fotokromatiskt – detta innebär att glaset är klart inomhus och mörknar efter ljusförhållanden utomhus. Glasen är okrossbara och optiskt kompenserade för sin kupning så att du får en korrekt bildåtergivelse. Det går också att få dessa att slipade med din styrka både för avståndsseende och kombination avstånd/nära = Sportprogressiva.

Pris: 1 300 kr

Se mer information och beställ modellen här! 

 

Rigel Essentials Padel Pro: Gul lins

Produktinfo: Gul kontrastfärg med tonande spegel och blåljusfilter. Bra vid dåliga ljusförhållanden då den gula färgen är mycket kontrasthöjande. Passar bra vid t.ex. bilkörning i skymning/gryning. Det gula glaset är extra bra när du utövar skytte eller kör motorcykel.  Glaset passar också utmärkt till inomhussporter och tar bort det blåa ”Ljussticken” från spotlights på exempelvis Padelbanor.

 Pris: 300 kr

Se mer information och beställ modellen här!
 


Rigel Essentials Padel Pro: Röd lins

Produktinfo: Röd kontrastfärg med tonande spegel och blåljusfilter. Kontrasthöjande röd lins med en gradalspegel. En utmärkt allroundfärg som fungerar i de allra flesta ljusförhållandena. Hjälper vid dimma, tar bort blått ljus och förstärker kontraster. Perfekt färg på glasen när du cyklar, kör mountainbike, åker skidor, spelar golf eller t.ex vid lerduveskytte då du skjuter mot orange måltavlor. Passar även till Padelspel både inne och ute.

 Pris: 300 kr

Se mer information och beställ modellen här!

 

Rigel Hero Contrast Red

Produktinfo: RIGEL - Hero är en ytterst funktionell och snygg båge med olika glas framtagna för att passa de flesta sporter. Bågen är tillverkad av TR90 material som är superlätt, stryktåligt och flexibelt. Det vill säga allt man kan begära av en riktigt bra sportbåge. Bågen är justerbar och passar de flesta ansiktsformer.

Modellen Hero uppfyller alla krav en utövare kan tänkas ha då den är utrustad med ergonomiska finesser, mjuk justerbar näsdel och skalmar som går att justera i alla riktningar för maximal komfort. Skalmarna är placerade ovanför ögonhöjd vilket ger ett helt ostört vidvinkelseende.

Glasefärgen är ljusröd/kontrasthöjande och fungerar utmärkt både inom hus och utomhus. Glasen är okrossbara och optiskt kompenserade för sin kupning så att du får en korrekt bildåtergivelse. Det går också att få dessa att slipade med din styrka både för avståndsseende och kombination avstånd/nära = Sportprogressiva.

Pris: 1 000 kr

Se mer information och beställ modellen här!  
 

Hos Synsam får du som kund nu 25% rabatt i butik och online. 
Mer information och utbud från Synsam Sports hittar du här!