Notification

Svenska Padelligan säsong 4 har öppnat för anmälan — nya regler ska ge alla spelare fler matcher

Svenska Padelligan säsong 4 har precis öppnat för anmälan och med nya tävlingsbestämmelser tror organisationen att ännu högre andel av matcherna kommer att genomföras.
— Vi tror att det kommer bli den bästa hittills när det kommer till upplevelse, säger verksamhetsansvarige David Gustafsson. 

Genom att justera några punkter i tävlingsbestämmelser är målet att det ska bli lättare att komma i kontakt med motståndarna för att boka match och därmed öka antalet matcher som spelas.

Säsong 4 pågår mellan 6 mars och 29 maj och anmälan stänger 27 februari. Beroende på vilken division man deltar i så kan det bli från sex till tio matcher. Något som talar för att fler seriematcher genomförs är att många lag nu deltagit över flera säsonger och skapat rutiner hur det fungerar. 

— Vi arbetar vidare med plattformen Ligaspel.se och utvecklar det samarbetet löpande, säger Svenska Padelligans David Gustafsson till PadelDirekt.

Anmälan görs via Padelligans shop och anmälningssystem svenskapadelshoppen.se.

— Här kan deltagarna köpa sin biljett till anmälan och till våra öppna tävlingar, men vi erbjuder också schysta erbjudanden på padelprodukter, säger Gustafsson.

”Sätt för oss att hjälpa svensk padel”

Där finns rackets, bollar, kläder och andra tillbehör för padel. Det som enligt Svenska Padelligan själva gör denna nya näthandels-destination unik är att man enbart säljer produkter från svenska varumärken, och att man på så vis främjar svensk padel genom att man skapat en plattform för just svenska padelvarumärken.

— Det är ännu ett sätt för oss att hjälpa svensk padel framåt och ge utrymme för alla grymma svenska märken.

Svenska Padelligan har än en gång minst 100 000 kronor i prispott.

— Vi hoppas att vi får ett minst lika många toppspelare som den gångna säsongen. Jag kan knappt vänta på finalen för att se alla elitspelare ”in action”.

Läs mer om Sveriges största ligaspel för amatörer här.