Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

TV: Paquito/Di Nennos supersvit över — se Tapias sagolika vinnare

ANNONS

Åtta raka WPT-finaler fick räcka.
Paquito Navarro/Martin Di Nenno missade chansen att spela nionde finalen i rad — och missade därmed även chansen att bli världsettor 2021.
Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia var omutbara i kväll.

Se Tapias sanslösa utspring i spelaren ovan.

MADRID

Firma Sanyo Gutierrez/Agustin Tapia genomförde semin på Mastersfinalen i Madrid Arena på en så hög nivå så att det var svårt att ta in från läktarplats. Känslan var att de drygt 9 000 åskådarna tappade hakan gång på gång, på gång.

Slutresultatet skrevs till 6–3, 6–3 i en lika fantastisk som snabbspelad drabbning — publiken som efter många bollar var i total extas kunde applådera vinnarparet redan efter en timmes spel.

Så spelas söndagens finaler och här är alla resultat från Madrids Mastersfinal.

Paquito Navarro/Martin Di Nenno avslutar i och med förlusten årets World Padel Tour-säsong som världstvåor efter Ale Galan/Juan Lebron som tidigare i dag blev finalklara via seger över Alex Ruiz/Franco Stupaczuk.

Trots uttåget så var det Paquito som tog över showen några minuter efter matchbollen. Han gick fram några meter och efter att publiken började skrika hans namn så svarade han med att peka på olika delar av läktaren som en uppmaning till att jubla ännu högre. Föga förvånande lyckades han höja ljudvolymen här i Madrid Arena rejält.

TV: Se matchens kanske bästa boll som ger publiken fnatt

Den här artikeln handlar om: