PadelDirekt på Madrid Master
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

TV: Vidare efter tre-timmars jätterysare — se urläckra tromben

ANNONS

Matchtiden hade nästan klockat in på tre timmar när Virginia Riera slog in matchbollen mot Aranza Osoro/Victoria Iglesias. 
Efter ett jättedrama där båda paren missade matchbollar skrevs slutsiffrorna i den episka WPT-kvartsfinalen till 3-6, 7-5, 7-6 (7-1).

Se Llagunos tromb i spelaren ovan.

MADRID

— Jag är helt slut men så lycklig eftersom vi till slut lyckades vända, säger den 36-åriga veteranen Patty Llaguno i en första kommentar till PadelDirekt.

Llaguno var spelaren som iscensatte vändningen i det som skulle bli Osoro/Iglesias sista World Padel Tour-match för året. Hon var iskall i de avgörande lägena och bjöd bland annat på en urläcker tromb — se den i spelaren ovan.

Resultatet hade inte spelat någon roll nu när vi verkligen gav allt. Ett tag kände vi att vi var borta från den här matchen. Vi spelade poäng för poäng och lät inte tankarna flyga i väg och det gick bra till slut, fortsätter hon och visar upp skakande adrenalinstinna händer. 

Tror du att din erfarenhet hade en avgörande roll? 
— Ja, kanske. Jag känner att jag är en spelare med mycket erfarenhet, jag har spelat många såna här matcher och i dag kände jag bara möjligheter. Att spela här inför så många personer, med denna atmosfären, jag känner mig lycklig lottad. En perfekt present för oss i slutet av året. 

På andra sidan nätet gjorde Aranza Osoro också en riktigt bra match men skadekänningar på hennes partner Victoria Iglesias gjorde att hon inte nådde sin fulla potential, vilket i slutändan blev matchavgörande. 

— Nu känns det riktigt, riktigt tråkigt men sån är padel. Det var en otrolig match där vi alla fyra spelade väldigt bra, säger Osoro. 

KLIPP: Välspelade bollen avslutas läckert

 

ARKIV: Se Osoro briljera i Empower Invitational. 

Den här artikeln handlar om: