Svensk Padel

Arrangerar kändistävling för Musikhjälpen: ”Målet är en miljon”

ANNONS

Sveriges främsta padelinfluencer och mängder med rikskändisar i en padelturnering i Upplands Väsby.
Det är Patric Perssons och spelbolaget Hajpers bidrag till Musikhjälpen som pågår för fullt.

Radiohjälpens Musikhjälpen sänds på SR och SVT hela denna vecka i syfte att samla in pengar för att minska barnarbete runtom i världen.

— Studio Padel streamar tävlingen med syfte att samla in pengar till välgörande ändamål. Det blir gruppspel med efterföljande slutspel, säger Hajpers Nicklas Antonsson till PadelDirekt.

Patric Persson, som är padelyoutuber och driver en padelpodd med Simon Vasquez, fick jobba ganska hårt för att lyckas få ihop så många kändisar till turneringen.

— Kontakter och mycket tjat kan man säga. Jag är med i Ryska Posten där Peter Jihde och några andra starka namn är med och det har varit en stor hjälp. Sen är intresset för att engagera sig i Musikhjälpen generellt väldigt stort och positivt. Jag fick in en som drog med en annan och så har det blivit en dominoeffekt för att hjälpa barnen i årets tema. 

Hur mycket pengar är målet att ni ska samla in?
— Förra året hade jag ett blygsamt mål om 10 000 kr och lyckades samla in nästan 200 000 kronor så i år vill jag vässa armbågarna och att vi tar oss upp på miljonen. Det är ambitiöst men i år har jag sponsorer som Hajper i ryggen, vilket jag inte hade förra året, som förstår hur viktigt Musikhjälpen är för mig.

Spelbolaget Hajper vill motivera människor att skänka pengar på ett eget, generöst sätt.

— Under streamen dubblar vi alla summor som kommer in, målet är att nå en miljon. Bidrar man med 50 kronor till bössan så kan man vinna massa prylar från RS, Icaniwill, ja allt möjligt. PP Inviational ska bli turneringen där alla är vinnare, säger Nicklas Antonsson.

Deltagare PP Invitational

Peter Jihde

Robin Söderling

Patrick Ekwall

John De Sohn

Fredrik Strebel

Jonas Olsson

Hugo Rosas

Fredrik Nordin

Patric Persson

Andreas Isaksson

Gustaf Ollas

Martin Björk

Abgar Barsom

Lolo Chanko

Daniel Appelgren

Elin Nylund

Ronnie Gustafsson

Daniel Nannskog

Jonatan Wikström

Emilie Wiklander

Rikard Rååd

Tomas Gaicki

Leo Zuffanelli

Martin Lindberg

Bengt Sonnert

Hannes Ragnegård

Bojan Jovanovic

Johnnie Krigström
 

Den här artikeln handlar om: