Höjdpunkter från Viaplay.
World Padel Tour

TV: Inte spelat ihop på månader — tog tio raka game: ”Spelade väldigt bra”

ANNONS

Lucia Sainz och Marta Marrero är som första par vidare till semifinal på World Padel Tour. 
Paret som inte spelat WPT tillsammans på två månader lyckades ändå ta tio raka game mot nyss ihopsatta paret Eli Amatriain/Delfi Brea och vann med 7-5, 6-0. 

Se matchens kanske bästa boll i spelaren ovan.

MADRID

Efter att Marrero skadat sig och damerna på World Padel Tour inte fått spela två senaste turneringarna (Argentina och Mexiko) får vi gå tillbaka till Cordoba Open i slutet av oktober för det fjärdeseedade paret Sainz/Marreros förra match tillsammans.

Ovanan syntes till en början men när Sainz/Marrero kommit i gång så dominerade dem. 

— Vi började lite segt men kom verkligen i gång. Vi spelade ju inte i Malmö så jag och Marta har ju inte spelat på WPT tillsammans på två månader. Men vi spelade väldigt bra och hade en bra känsla på banan, nu kommer tankarna bara att ligga på lördag och semifinal, säger Lucia Sainz till PadelDirekt.

Hur var formen efter det långa uppehållet?
— Jo, det känns bra i kroppen nu men man vill ju så klart spela matcher.

Från 4–4 i första set och framåt lyckades de ta tio raka games. Bland annat en riktigt fin boll fram till 5-0 i andra set (se den i toppen av artikeln). 

Sista set var väldigt bra, med de är ju ett nytt ihopsatt par vilket var en fördel för oss. Det tuffaste för oss var egentligen mentalt, säger Lucia Sainz.

Sainz/Marrero ställs mot vinnarna mellan Alejandra Salazar/Gemma Triay och Mapi Alayeto/Majo Alayeto i lördagens semifinal.

 

Den här artikeln handlar om: