Foto: World Padel Tour.
Padel-VM

Bela om tuffa kritiken efter VM-finalen: ”Jag var förkrossad och grät”

ANNONS

Fernando Belasteguin lämnade VM-finalen utan att delta i prisceremonin.  
Något han fick motta en hel del kritik för och nu också svarar på i tidningen Ole.

— Den kritiken gör väldigt ont i mig. Vi var tvungna att dra väldigt snabbt för att hinna med flyget, säger "Bela” till tidningen Ole. 

Vi spolar tillbaka till VM-finalen i slutet av november där Argentina föll mot Spanien med 2-0 i matcher. I den sista och avgörande matchen tappade Fernando Belasteguin och Martin Di Nenno en ledning mot Paquito Navarro och Juan Lebron. En förlust som Bela tog hårt. Efter förlusten syntes han inte på prisceremonin. 

— Efter matchen var jag helt förkrossad och grät men jag gick i väg för att duscha eftersom vi var tvungna att skynda oss för att hinna med flyget. Det var också något som vi blev tillsagda för, säger Bela.

”Man är bara människa”

Efter att Bela hoppat över prisceremonin fick han motta stor krititk på sociala medier.

— Jag brukar inte bry mig så mycket om vad som skrivs på sociala medier för jag vet att folk oftast inte har all information men den här gången gjorde det ont, både för mig och min famil som blev oroliga. Detta var första gången som jag verkligen villa säga ifrån mot de som skrev saker.

Han fortsätter:

— Och dumt nog svarade jag på ett eller två meddelanden. Det skulle jag inte gjort men man är bara människa. 

Den här artikeln handlar om: