Emmie Ekdahl med läcker stoppboll.
Foto: Padel-Televison
Padel-SM

TV: SM-drottningen till sjunde raka finalen — se urläckra slaget

ANNONS

Antonette Andersson är klar för sin sjunde raka SM-final (!) — hennes tredje tillsammans med Billie Gajic. 
De är det efter en fantastisk genomförd match mot den levande legendaren Carolina Navarro Björk och Emmie Ekdahl. 

Resultatet skrevs till 7-6, 6-2. Det var nog inte många som hade tippat Antonette Andersson/Billie Gajic i final på SM, men där står veteranerna nu. 

— Vår insats var elva av tio i dag. Jag kan pensionera mig nu. Jag är så lycklig, säger Antonette Andersson till PadelDirekt. 

Efter seger i semifinalen över världsspelaren Carolina Navarro Björk tillsammans med Emmie Ekdahl strålade paret som två solar.

— Hon är drottningen, säger Billie och pekar på ”Anto”. Det känns jättebra att vi vågade spela vårt spel. Bollarna satt och vi höll vårt spel. 

”Jag är så lycklig, det var så himla kul”

Matchen var otroligt välspelad med mängder med bra bollar (se den bästa i spelaren ovan). Den underhållande tillställningen var full av break från båda lagen, men framförallt Navarro Björk/Ekdahl hade svårt att hålla sina servegame. 

—  Jag tror det var viktigt att vi inte hade för mycket respekt för dem och att vi fick möta dem i en träningsmatch i fredags. Den vann vi inte kan jag säga, berättar Andersson. Jag är så lycklig, det var så himla kul och det är ju väldigt kul när spelet sitter för båda, säger Andersson.  

Kunde du tro detta innan turneringen?
— Nej, haha. No offense Billie men nej jag vet hur tufft det är nu och alla satsar, alla tränar och alla är yngre. Det känns så himla kul. 

I finalen väntar Amanda Girdo/Anna Åkerberg som vann sin semifinal mot Ida Jarlskog/Sandra Örtevall i raka set.

Den här artikeln handlar om: