World Padel Tour

Agustin Tapia om Di Nenno-ryktet — berättar vem han spelar med 2022

ANNONS

I månader har det snackats och skrivits om att Agustin Tapia/Martin Di Nenno kommer att bilda ett av världens bästa par nästa år.
Men det har aldrig varit på kartan, enligt Tapia.
— Det är bara rykten, jag och Sanyo fortsätter nästa år, säger han till Padel Alto

I en stor intervju med PadelDirekts internationella systersajt Padel Alto berättar den unge argentinaren Agustin Tapia om uppbrottet med Pablo Lima, det välfungerande samarbetet med Sanyo Gutierrez och framtidsryktena som florerat.

— Jag och Pablo var ett par som inte levde upp till förväntningarna. Jag ville njuta av padel igen och hoppas att jag och Sanyo kan avsluta säsongen på ett bra sätt, säger Agustin Tapia till Padel Alto.

I början av hösten beskrev padelmänniskor som enligt uppgift har god insyn i World Padel Tour att Tapia och Martin Di Nenno redan bestämt sig för att bilda ett nytt, ungt spännande lag 2022. Detta plockades upp av internationell padelmedia men det finns ingen substans i det, enligt en av huvudpersonerna.

— Martin är en jättebra spelare men jag och Sanyo pratar om att spela tillsammans nästa år. Det om Martin är bara rykten, jag och Sanyo fortsätter nästa år, säger Tapia.

Sanyo: ”Vi kommer att forsätta”

22-åringen beskriver landsmannen och veteranen Sanyo Gutierrez som en fantastisk spelare. Efter en svag prestation i Mexiko förra veckan, där Tapia såg ut att lida av en ond axel, är målet nu att försvara Masterstiteln som han tog med Fernando Belasteguin i fjol.

— Vi vann förra året och målet är förstås att jag kan försvara titeln.

På måndagsförmiddagen bekräftar även Sanyo att han och Tapia beslutat att fortsätta spela tillsammans i vår.

— Ja vi kommer att fortsätta nästa, vi är glada tillsammans och ser fram emot det. Vi fungerar väldigt bra tillsammans både på och utanför banan, säger Sanyo Gutierrez till Padel Alto.

Läs hela intervjun med Agustin Tapia på Padel Alto.

Arkiv: Sanyo avgör otrolig bollduell

Den här artikeln handlar om: