Höjdpunkter från Padel-Television.
Svensk Padel

TV: Höll för favorittrycket och vann EFI-finalen — se stjärnans sagolika game

ANNONS

Lorena Rufo/Matilda Hamlin tar hem Euro Finans Invitational Borås efter en finalvändning mot Baharak Soleymani/Claudia Fernandez.
— Jag är otroligt glad, säger Matilda Hamlin till Padel-Television.

Se Rufos totaldominans i ett av gamen i spelaren ovan.

Slutresultatet skrevs till 5–7, 6–3, 6–4 och det nykomponerade paret Hamlin/Rufo kan titulera sig mästare av Euro Finans Invitationals deltävling 5.

— Det känns helt fantastiskt. Som matchbilden blev i första och andra set så såg jag inte hur det skulle kunna vända. De kom åt mig så bra i forehandhörnet. Så jag är otroligt glad, säger Matilda Hamlin till Padel-Television.

Lorena Rufo är rankad 22:a i världen och backhandspelare, vilket innebär att Hamlin fick flytta över till den mycket ovana forehandpositionen i helgen.

— I de andra matcherna så har jag ändå en styrka i min forehandvolley och bandejacross, att jag kan stå i en stängd position och ändå få ganska bra utväxling på den. Men i den här matchen tog de bort den så det tog ett set för mig att komma fram till vad jag behövde göra i stället, säger Hamlin.

Nu är det dags för herrfinalen i Borås Arena, ett returmöte mellan Cayetano Rocafort/Mati Diaz och Daniel Windahl/Martin Andornino (de förstnämnda vann i går) som kan streamas på Padel-Television.

KLIPP: Mattan släpper i Borås Arena: ”Farligt”

Den här artikeln handlar om: