Adidas stjärnor har presenterat sina nya rackets.
Foto: Viktor Andersson & FIP Padel.
Internationell padel

Här är superstjärnornas nya rackets — se Galans, Ortega och Ruizs val

ANNONS

Adidas tre stora stjärnor Ale Galan, Marta Ortega och Alex Ruiz har i dag presenterat vilka rackets de kommer att spela med nästa år. 
Galan med Metalbone 3.1, Ortega kör Adipower Light 3.1, för Ruiz blir det Adipower CTRL 3.1.

Ale Galan, förra året utsedd till världens bästa spelare, och nominerad även i år har i år tagit sex titlar på World Padel Tour och är Adidas stora stjärna. 25-åringen som i fjol började spela med Metalbone kör alltså vidare med samma modell men en uppdaterad sådan.

”Äntligen kan du se det. Här har ni mitt racket till nästa år”, skriver Galan på Instagram.

Marta Ortega har haft ett ganska tungt år. Den tidigare världsettan har inte tagit några WPT-titlar i år och bytte i september partner från Marta Marrero till Bea Gonzalez.

”Mitt nya racket, äntligen. Mitt ansikte säger allt. Jag hoppas att det ger mig en bra avslutning på året”, skriver Ortega.

Alex Ruiz har i år parat ihop sig med Franco Stupaczuk och varit en av årets stora överraskningar. Ruiz kör också på med samma modell men med en uppdaterad version — Adipower Ctrl 3.1.

”Så är glad är jag när jag får presentera mitt nya racket för 2022. Jag älskar det och hoppas att det ger mig likadan glädje som jag haft under det här året”. 

Den här artikeln handlar om: