Carolina Navarro Björk anmäld till SM.
Foto: Filip Isacsson.
Svenska Mästerskapen

Spansk-svenska världsspelaren Carolina Navarro anmäld till SM: ”Så glad”

ANNONS

En av de främsta padelspelarna någonsin, Carolina Navarro Björk, har sensationellt nog anmält sig till Svenska Mästerskapen i Kungälv. 
”Jag är så lycklig”, skriver hon i ett sms till PadelDirekt. 

Padelfeber var först med nyheten som vänder uppochner på hela SM:s damklass. Navarro Björk ska spela med fjolårsfinalisten Emmie Ekdahl som i sista stund förlorade sin partner Frida Bostrand som drabbats av körtelfeber. 

— Jag frågade i torsdags. En riktig långchansning – men Carolina tackade ja på en gång. Det var så häftigt. Jag gick från att vara helt knäckt till att få den bästa partner man bara kan tänka sig på några timmar, säger Emmie Ekdahl till Padelfeber. 

Anledningen till att Navarro Björk, som är bosatt i Madrid, kan spela SM är för att hon har dubbla medborgarskap då hennes mamma, Elsa, är svensk. 

45-årige Navarro Björk var världsetta i nio år. Bland annat tillsammans med sin långvarige partner Cecilia Reiter, som Navarro bröt upp med i somras. 

Hon är sjufaldig VM-guldmedaljör och niofaldig spansk mästare. Eftersom damerna inte spelar WPT i varken Argentina eller i Mexiko befinner sig Navarro Björk just nu i Sverige för att hälsa på familjen. 

SM i Kungälv spelas 10-12 december i Kungälv. Se vilka som anmält sig till SM här. 

Den här artikeln handlar om: