Foto: Bildbyrån
Internationell padel

PDL köper upp norsk padelaktör

ANNONS

PDL har förvärvat den norska kedjan Padel X med sina tre anläggningar i Tønsberg, Sandefjord och Hamar.  
— PDL har, i och med förvärvet av Padel X, elva center i drift i Norge, säger Hanna Graflund Sleyman, vd på PDL.

I ett pressmeddelande meddelar svenska jätteaktören PDL Group, som driver PDL Center, att man fortsätter satsa på grannlandet Norge.

— Vi är väldigt glada över att Padel X blir en del av PDL. Grundarna har gjort ett kanonjobb, det är fina anläggningar med bra läge. Vi ser fram emot att bygga vidare på detta. Det är också ett bra komplement till våra befintliga anläggningar i Norge, säger Henrik Söderberg, Head of Expansion på PDL Group. 

Geir Erlandsen, Tjeran Haugen, Thomas Udness och Ronny Johnsen, grundarna av Padel X berättar varför de har valt att sälja till just PDL.  

— Vi är stolta över att gå med i en så professionell kedja som PDL. Ligaspelen med många lag och divisioner kommer givetvis att fortsätta i PDL:s regi, med ett stort och bra samarbete över flera städer som skapar fina möjligheter för våra spelare i Norge.

För padeln i Norge kommer detta innebära massor av positiva möjligheter med ett större utbud av aktiviteter genom bl.a. seriespel med regionala och nationella slutspel, skriver PDL i pressmeddelandet.

— PDL ska vara det självklara valet för kunden som vill spela padel, vi ska ha den bästa spelupplevelsen, servicen och kunskapen för att göra våra kunder riktigt nöjda. PDL har, i och med förvärvet av Padel X, 11 center i drift i Norge och tiotal kommande center närmsta tiden. Att PDL nu fortsätter sin tillväxt i Norge är en del av vår påbörjade internationella resa. Detta är bara början, säger Hanna Graflund Sleyman, vd på PDL.


Fakta: PDL Group 

PDL grundades 2015 av Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman, Jonas Andersson och Henrik Söderberg som alla hade fastnat för den fantastiska sporten padel och vi på PDL brinner för att sprida sporten och glädjen till ännu fler människor. 

PDL Group är idag Europaledande inom padel med 65 padelcenter i Sverige, Norge, Finland och Schweiz

Den här artikeln handlar om: