Gemma Triay & Ale Salazar fortsätter även över nästa säsong.
Foto: Bildbyrån.
World Padel Tour

Världsettan hyllar Qatar-VM

ANNONS

Ale Salazar och Gemma Triay kommer att fortsätta tillsammans även över nästa säsong. 
Årets tveklöst starkaste lag på damsidan ger det löftet i en intervju med Menorca.info.

"Ja, nästa säsong 2022 kommer vi att spela World Padel Tour tillsammans", säger Gemma Triay till tidningen hemmahörande på hennes hemstad Menorca.

Paret Triay/Salazar bildades inför den här säsongen och trots att förväntningarna var höga får de sägas ha infriats med råge. Paret har vunnit nästan hälften, åtta av 17 turneringar i år, och säkrade redan inför Malmö Open titeln som världsettor den här säsongen. Det vill säga de poäng de plockat på sig i år kan inget annat par ta i kapp.

I intervjun pratade Triay även om den allra senaste turneringen de spelade — VM i Qatar där det spanska laget tog dubbla guld.

”Jag är mycket glad för det vi uppnådde på VM. Det har utan tvekan varit den bästa padelturnering jag någonsin spelat, med ett otrolig upplägg och spektakulära faciliteter. Det har varit en fantastisk vecka med hela laget”, fortsätter Triay till Menorca.info

Eftersom WPT-damerna inte finns representerade i varken den just nu pågående turneringen i Argentina eller den nästkommande i Mexiko har de bara en turnering kvar att spela i år, vilket är Mastersturneringen i Madrid. Där spelar de åtta bästa damparen och de åtta bästa herrparen.


Ställning WPT-racet dam

 

Den här artikeln handlar om: