Notification

Kändisar med kärlek till padel


Under de senaste åren har padel varit en av de sporter som vuxit mest. Inte minst 
har vi känt av det i Sverige där det byggts otaliga nya center för både amatörer 
och elitspelare. 

Det allmänna intresset för padel har i sin tur lett till att spelmarknaden fångat upp 
“fenomenet”. Idag kan man till och med spela på padelmatcher, vilket i sin tur väckt en större uppmärksamhet kring sporten. Om du själv vill testa på att spela på padel kan du göra det hos mängder med spelbolag. Men innan du gör det vill du ta reda på vad som är viktigt för dig och välja aktör utifrån dina önskemål. 

Att padel blivit så stort beror förstås på den hederliga fikarumseffekten, men också att kändisar runt om i världen förälskat sig i sporten.

Gianluca Vacchi

Det var genom Zac Efrons sociala medier som allmänheten fick upp ögonen för hans polare Gianluca Vacchi. Denna italienska entreprenör, DJ-artist och dansare har idag över 21 miljoner följare på Instagram. Folk tycks vilja följa alla hans steg och det är inte sällan som de leder honom till padelbanan. Blir du nyfiken på hur det hela låter? Lyssna på Vacchis egenproducerade musik via Spotify.

Bradley Walsh

Den erfarna brittiske skådespelaren, producenten och regissören Bradley Walsh är 
även han en de av kändisar med kärlek till padel. Den brittiska tidningen The Telegraph har flera gånger hittat honom på padelbanor i London för att göra ett reportage om hans goda relation till sporten. 

Zlatan Ibrahimovic

Alla har vi sett honom promota sina olika “Padelzenter” på sitt Instagram-konto. Ja, 
Sveriges tveklöst största fotbollsstjärna genom tiderna är en av de tongivande kändisar som älskar sin padel. Zlatan Ibrahimovic har varit med och byggt en drös olika center runt om i vårt avlånga land. Från Årsta och Uppsala till Skövde och Jönköping. 

José María Aznar

Den förmodligen viktigaste personen på listan stavas José María Aznar. Spaniens före detta premiärminister var på 80-talet en av de mest kända personerna att spela padel i offentliga sammanhang. Som ambassadör för sporten hjälpte han den att få sitt stora genombrott i landet, som på den här tiden hade närmare fyra miljoner spanska utövare. 

John Terry

Fotbollslegendaren John Terry var länge lagkapten över Londonklubben Chelsea och 
spelade hela 78 landskamper för Englands landslag innan han pensionerade sig för att bli tränare. Idag är han ett av Englands största ansikten utåt för padel. Han var en av de mest bidragande personerna till att sportens feber spred sig i landet.