Foto: Padel Alto.
Svensk Padel

Inget SM för regerande mästaren Calle Knutsson

ANNONS

Ingen Daniel Windahl och inte heller någon Calle Knutsson på SM. 
Windahl har tidigare meddelat sin bojkott och Knutsson berättar nu för PadelDirekt att han tvingas avstå Svenska Mästerskapen på grund av en ryggskada. 

Det är samma krånglande rygg som fick den svenska stjärnan att avstå Euro Finans Invitational i Kristianstad, Swedish Padel Tour i Skurup och World Padel Tour i Malmö som gör att Knutsson nu också och tvingas kasta in handduken för SM. 

”Jag kommer inte spela SM. Behöver få ordning på kroppen innan jag börjar spela igen”, skriver Calle Knutsson i ett sms till PadelDirekt. 

Därmed kommer varken han eller Daniel Windahl (som valt att bojkotta mästerskapet) att kunna försvara den titel de erövrade i Helsingborg i fjol. 

SM kommer att spelas i Kungälv den 10-12 december men fortfarande råder det osäkerhet ifall alla de bästa spelarna kommer att delta. Windahl kommer som sagt inte spela. Topp-par som Viktor Stjern/Pierre Bonfré ochj Pablo Figueroa/Linus Frost är ännu inte anmälda. 

På damsidan har de flesta av de allra bästa anmält sig. Enbart Amanda Girdo/Anna Åkerberg har saknats tidigare men även de har nu meddelat PadelDirekt att de kommer att spela. Det är dock tio dagar kvar innan anmälningstiden går ut så spelare kan fortfarande tillkomma. 

Calle Knutsson har haft en tuff höst. Läs en längre intervju med honom här


KLIPP: Se Calle Knutssons läckra stoppvolley i spelaren ovan. 

Den här artikeln handlar om: