Höjdpunkter från Viaplay.
World Padel Tour

TV: Makalös uppvisning av Sanyo/Tapia — se bollen som får Malmö Arena att koka

ANNONS

Sanyo Gutierrez och Agustin Tapia har tagit sin första titel tillsammans. 
De gör det efter en makalös turnering och en förlösande final i ett imponerat Malmö Arena.

MALMÖ 

Resultatet mot Paquito Navarro/Martin Di Nenno skrevs till 7-5, 6-0. En nollning i andra set alltså, det hör definitivt inte till vanligheterna i en final. Men alla vet vilken skyhög nivå både Tapia och Gutierrez kan spela på och i dag gjorde de det. Efter ett jämnt första set hittade de taktiken perfekt i andra set med tålamod i försvarsspelet samtidigt som de frös ut en allt mer frustrerad Navarro. 

— Det var en taktisk seger. Det var den mest taktiska matchen vi spelat, säger Sanyo Gutierrez i Viaplays sändning. 

Tapia: 

— Min tränare och Sanyo stöttar mig och pumpar upp mitt självförtroende. Jag lyckades bra mot Paquito i crossen, det var nog min bästa match defensivt, säger Agustin Tapia. 

Navarro ja, publikfavoriten fick kanske ett lite för enkelt motstånd fram till finalen för så fort det gick emot i honom tappade han både spel och humör. Den nästintill fullsatta arenan hade nog hoppats på en lite jämnare tillställning — samtidigt fick de se någon form av perfekt lektion i padel från Sanyo/Tapia. 

— Tack till alla svenskar för det varma mottagandet, tack alla som kommit hit och stöttat oss och fyllt arenan. Och tack Sverige för att ni är nyckeln till att sprida padeln i Europa, avslutar Gutierrez. 

Titeln var Sanyo/Tapias första som par men förmodligen inte den sista…

Trots att Paquito inte kom upp i den numera skyhöga nivån han hållit senaste månaderna bjöd han ändå på en hel del godis och fick även denna dag motta publikens jubel. 

TV: Paquito levererar i makalös boll

Den här artikeln handlar om: