Padel Royale går samman med Padel United
Foto: Padel Royale
Svensk Padel

Öppnade för två månader sedan — redan uppköpta av stora padelaktören: ”Viktig tillgång”

ANNONS

Padel Royale ansluter sig till Padel United och befäster sin position som Stockholms klart största padelaktör.
Det skriver Padel United i ett pressmeddelande. 

— Vi har fått ett otroligt gott och professionellt intryck av Padel United,
den i särklass bästa partnern för oss i padel-Sverige, säger Niklas Frisk, medgrundare till Padel Royale.

Padel United vill göra padeln mer folklig och inkluderande med en satsning på högkvalitativa anläggningar och ett konkurrenskraftigt kunderbjudande.

— Padel Royales premiumanläggning blir en viktig tillgång för Padel United, både genom sin geografiska placering i Bromma samt med dess högkvalitativa verksamhet, säger Niklas Harging, vd, Padel United.

Niklas Frisk, Padel Royale:

— Vi ska fortsätta vara en lokal, nära och familjär mötesplats samtidigt som vi ska dra nytta av Padel Uniteds erfarenhet och organisation. Jag känner mig både glad och stolt över att vara med på Padel Uniteds resa framåt.

I och med sammanslagningen med Padel Royale har Padel United cirka 30 padelanläggningar i Sverige med runt 200 banor. Padel United har också anläggningar i Storbritannien, Finland, Norge samt Spanien.


Senare under dagen meddelade Padel United ytterligare ett förvärv i ett pressmeddelande. 

Court1 i Nacka blir en del av Padel United. 

— Att bli en del av Padel United skapar nya möjligheter och en stark grund för fortsatt utveckling, säger Johan Hjelmgren, medgrundare, Court1.

Court1 har, förutom sin befintliga premiumanläggning, även ytterligare två anläggningar i Nacka med planerad öppning runt årsskiftet 2021/2022.

— Affären bygger på att vi delar synen på sportens framtid och att vi brinner för att skapa bättre upplevelser för alla padelälskare i Stockholm, säger Niklas Harging, vd, Padel United.

Court1 har sedan starten 2017 fokuserat på att skapa en familjär klubb där spelarna stått i fokus med en träningsverksamhet både för barn och vuxna.

— En högkvalitativ totalupplevelse helt enkelt, med padelspel, padelträning och självklart också socialt umgänge. Med vår nya hall ”Prästkragen” som öppnar i december och ”Annexet” som öppnar till våren tar vi nästa steg för att skapa ett unikt erbjudande med totalt 20 banor för våra medlemmar och spelare, säger Johan Hjelmgren.


Om Padel United

Padel United grundades 2018 av bröderna Markus och Rikard Hellqvist. Under 2021 slog sig Padel United samman med Padelverket, Padel Crew och Padel Center. Padel United är även verksamt i England, Spanien, Finland och Norge. Padel United har en tydlig målsättning att padel ska tillgängliggöras för alla under parollen Sveriges största padelhjärta.

Om Padel Royale

Padel Royal grundades av Niklas Frisk, Richard Leckne samt Mats Flyberg och öppnade Bromma-hallen under hösten 2021. Padel Royale etablerade sig direkt som en stark koncepthall där det ”extraordinära är det ordinära”, vilket visat sig vara en succé från dag ett.
 

Den här artikeln handlar om: