Alex Arroyo och Lucas Bergamini separerar efter endast två tävlingar ihop.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Stortalangens flopp — bryter med nya partnern efter bara två turneringar: ”Tack för dessa turneringar”

ANNONS

Först presterade 20-årige Alex Arroyo makalös padel och gick tillsammans med tillfälliga partnern Arturo Coello till en sensationell semifinal på i Lugo Open. 
Kort därefter presterade han sin nya partner Lucas Bergamini. 
Men efter bara två tävlingar tillsammans skiljs de åt.

”Vi förlorade i denna turnering i Cordoba mot Javi Garcia/Raul Marcos som gjorde en fantastisk turnering. Tack för dessa två turneringar tillsammans Alex Arroyo”, skriver Lucas Bergamini på Instagram.

Alex Arroyo chockade en hel padelvärld när han under World Padel Tour-turneringen i Lugo gästspelade tillsammans med 19-årige Arturo Coello. Paret som spelade tillsammans eftersom Coellos dåvarande partner Javi Ruiz skadat sig lyckades slå ut det ena storparet efter det andra och ta sig hela vägen till semifinal. Många vet vem Coello är — han hade inför Lugo Open tagit sig till semifinal med två olika partners — men få visste vem Arroyo, med en stenhårda smashen, var.

Efter Lugo hoppade han sen på ett nytt samarbete med Lucas Bergamini — som innan dess kamperat ihop. med Lucas Campognolo i flera år — men efter endast två WPT-turneringar tillsammans spelar de sina sista matcher tillsammans kommande helg.

”Tack för dessa turneringar tillsammans. Jag har träffat en fantastisk person och vi har kommit väldigt bra överens, vi har fortfarande det spanska mästerskapet kvar där vi ska ge allt. Snart kommer jag att publicera partnern som kommer att följa med mig årets sista tre turneringar”, skriver Bergamini.

Arroyo har inte kommenterat separationen. 

Den här artikeln handlar om: