Paquito Navarro och Martin Di Nenno vinner Cordoba Open.
Matchens lirare Martin Di Nenno avgjorde läckert: ”Vi avslutade med stil”
World Padel Tour

TV: Matchens gigant Di Nenno avgjorde läckert: ”Vi avslutade med stil”

ANNONS

Martin Di Nenno och Paquito Navarro har tagit sin andra turneringsseger för året på WPT. 
De har gjort efter att ha fått revansch på Alex Ruiz och Franco Stupaczuk i en klar 6-3, 6-3-seger. 
De fick göra det i Cordoba — på andalusisk hemmaplan för Paquito Navarro.

Under en lång period har Martin Di Nenno spelat på en oerhört hög nivå men frågan är om han inte peakade i finalen av World Padel Tour Cordoba Open. 

Den lille argentinaren som knappt missar ett slag och hinner upp alla möjliga bollar var också den som fick avgöra finalen och han gjorde det via ett utspring efter en Alex Ruiz-smash och med ett slag rätt ner i (rätt sida) nätet framför en maktlös Franco Stupaczuk.

– Vi avslutade matchen med stil med en fin poäng. Vi har spelat många finaler i år och det är skönt att vinna en igen. Men i slutändan har vi också konkurrenter som spelar på hög nivå och jag är så glad med att ha vunnit vår andra turnering, säger Martin Di Nenno i WPT:s sändning.

— Jag skulle bli mycket förvånad om han inte blir utnämnd till turneringens spelare, säger Viasats expert Andreas Ehrnvall i sändning.

Paquito Navarro säger så här efter finalsegern och revanschen på ”Stupa”/Ruiz efter finalförlusten i Sardegna Open: 

— Först av allt vill jag gratulera Franco och Alex till deras insats i turneringen. Jag tycker de viktigaste poängen fällde avgörandet här i Cordoba och jag är bara jätteglad att vinna här. Och här i Andalusien (Paquito är från Sevilla, som också ligger i Andalusien) ser vi dig redan som en av oss. Du kan känna dig hemma här, tack till er alla, säger Paquito och syftar förstås på argentinaren Di Nenno.

Det har under hösten ryktats om att Martin Di Nenno ska lämna Paquito Navarro för att i stället spela med landsmannen Agustin Tapia nästa säsong. Ett skifte som ter sig alltmer avlägset med tanke på formen Navarro/Di Nenno varit i den senaste tiden. 

Den här artikeln handlar om: